Beauty awards

Diana Viet wint 2 Beauty Awards !!!

Twee Beauty Awards voor Diana Viet

Op maandag 21 maart heeft Schoonheidssalon Diana Viet maar liefst twee Beauty Awards in de wacht gesleept. De prijs voor Beste Schoonheidsspecialist én voor Beste Schoonheidssalon van Nederland ! Nog niet eerder in de geschiedenis van de Beauty Awards won een schoonheidsspecialiste twee eerste prijzen tegelijk. `Ik wist niet wat me overkwam, aldus een zeer blije Diana.

Beauty-Awards-Diana-Marie van de Ven Victoria Koblenko

Hoe ging het in zijn werk

Het gehele traject heeft ongeveer driekwart jaar geduurd. Allereerst heb ik aan de hand van een vragenlijst van de jury een bedrijfspresentatie gemaakt. Hiervoor hebben we een mooi boekwerk laten drukken, waarvoor we ook een fotoshoot van de salon hebben laten maken. Uiteraard moest dit op tijd bij de jury zijn, maar door vertraging bij de drukker was het lastminute werk en heeft onze stagiaire Greetje het boekwerk met de trein persoonlijk bij de jury in Schiedam langsgebracht en overhandigd!

Mystery Guest

Daarna was het afwachten of een Mystery Guest langs zou komen in de salon voor een behandeling. Kwam deze niet, dan lag je al uit de race, dus met spanning werd er naar deze cliente uitgekeken. En ja ! Na afloop van een behandeling met een mevrouw, liet ze aan het einde van de behandeling tijdens het kopje koffie weten dat ze door de jury gestuurd was, en dus onze Mystery Guest was. Naar mijn idee was de behandeling goed gegaan )daar zei ze zelf natuurlijk niets over), ik had er zelf in ieder geval een goed gevoel bij. Nu was het afwachten of ik bij de genomineerden zat.

Nominatie

Op 10 januari kregen we het fantastische bericht…. We zijn genomineerd !! We behoren tot de Top 3 van Nederland!

Jury

De jury had onze bedrijfspresentatie uiteraard al eerder beoordeeld. Nu werd ik in januari verwacht in Hilversum Studio 21, om wederom voor de jury te verschijnen, én voor een tvcamera te vertellen waarom ik zelf vond dat ik moest winnen. Je begrijpt… heel erg spannend. Mijn tvopname ging verrassend goed , zelfs in 1 keer stond het erop. Daar was ik zo opgelucht over dat ik even vergat dat ik nog naar de jury moest. Geloof me, dit is erg spannend, je weet niet wat er gevraagd wordt, en door de zenuwen had ik zelf het idee dat ik dat gesprek niet echt heel goed had gedaan. Ik kon alle vragen wel beantwoorden maar of het er nou allemaal zo soepeltjes uitkwam... ik had er zelf niet zo'n goed gevoel over.

Medewerking van onze klanten stemmen op ons

Na de jurering kon ik voor de vakjuryprijs niets meer doen. Voor de publieksprijs hadden we de steun van onder andere onze klanten nodig. En dat hebben we geweten ! Veel van onze klanten hebben zo hun best gedaan voor ons, het was fantastisch. Ook ondernemers in Hoogezand Sappemeer hebben ons gesteund, en uiteraard familie, vrienden en kennissen. Geweldig.

Nu was het alleen maar afwachten tot de grote avond !

De avond

Uiteraard hoop je op zo´n avond dat je dan ook nog een prijs mee mag nemen,maar we waren van plan van de gala avond te genieten in Studio21, en voor de rest zagen we het wel.  We hadden dichtbij Studio21 een hotel geboekt, waar we smiddags ons al konden optutten voor de grote avond. Het is altijd een enorme happening, zeer bijzonder om mee te maken en helemaal als je zelf ook nog eens in het middelpunt komt te staan ! Aan het begin van de avond ontving ik de Award voor Beste Schoonheidssalon, waar we natuurlijk helemaal mee door het dolle waren. Ik viel dan ook zo´n beetje van mijn stoel toen de Beste Schoonheidsspecialiste bekend werd gemaakt aan het einde van de avond, en ik nogmaals mijn naam hoorde.Het feest kon niet meer stuk, een enorme waardering van de jury én onze klanten naar ons toe. Ik kan zeggen dat we het flink hebben gevierd ! Ook in het hotel hebben we nog een afterparty gehouden. Ikzelf heb van alle adrenaline helemaal niet geslapen (de week erna ook haast niet). Mijn telefoon was gecrashed door alle berichtjes die binnenkwamen,  het drong gewoon niet tot me door wat we allemaal mee maakten deze avond. Echt super.

De DayAfter !

De volgende dag was het vroeg uit de veren, want; gewoon om 12 uur weer aan het werk ! Van werken is het voor mij niet veel gekomen; allemaal pers aan de telefoon (RTL4, SBS6, Dagblad van het Noorden, interviews met vakbladen, noem maar op) en de ene na de andere felicitatie kwam binnen. Bloemen van klanten, van leveranciers, zelfs van de Gemeente Hoogezand Sappemeer, taarten, champagnes, wijnen....... het ging maar door. Zo enorm leuk. Een kroon op mijn werk als schoonheidsspecialist en mijn salon, die ook nog eens 20 jaar bestaat !

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.