Behandelingen

Wij staan klaar voor al uw vragen met betrekking op onze salon en onze diensten

Kies uw behandeling

hannah-behandeling-groningen

Hannah behandelingen

Effectieve behandelingen  met huidverbetering als resultaat. Uw behandeling wordt op maat gemaakt m.b.v. de Skinanalyzer.

hannah-producten-bestellen

hannah producten bestellen

Bestel nu makkelijk uw producten online en u kunt kiezen of u het afhaalt bij ons of dat wij het bezorgen.

Obagi-ZO-Skin-Health-groningen

Obagi behandelingen

Dr. Zein Obagi (dermatoloog )bedacht en ontwikkelde de medische en verzorgende producten van ZO Skin Health en ZO Medical.

ooglift-ooglidcorrectie-groningen

Ooglift

Ooglidcorrectie zonder operatie door middel van Plasma.

ipl-ontharen-laseren-groningen

IPL

Ga ongewenste haargroei tegen met IPL definitief ontharen.

microdermabrasie-behandeling-groningen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd.

teleway-verwijderen-steelwratjes-couperose-groningen

Tele’way

Verwijderen van steelwratijes, fibromen, kleine (gesprongen) haarvaatjes, onregelmatigheden van de huid.

dermatude-metatherapy-groningen

Dermatude metatherapie

Het alternatief voor een facelift. natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf.

botox-fillers-behandeling-groningen

Botox & Fillers

Door de Consumentenbond best geteste cosmetisch arts van Nederland.

Aanwezigheidsdata arts: binnenkort meer info en data

zuurstof-behandeling-groningen

Zuurstofbehandelingen

Met zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en stralende huid.

bindweefselmassage-groningen-hannah

Bindweefselmassage

De hannah® bindweefselmassage is toe te passen op vele vormen van huidverbetering en als preventie en behoud van een gezonde huid.

harsen groningen

Harsen (waxen)

Het voordeel van harsen is dat ook dode huidcellen meegenomen worden met als resultaat dat de huid zachter en gladder aanvoelt.

epileren wenkbrauwen en wimpers groningen

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen spelen een grote rol in het uiterlijk. Vaak wordt  onderschat wat het effect is van mooi gemodelleerde wenkbrauwen.

Welke merken gebruiken wij voornamelijk bij onze behandelingen?

Wij werken met 3 merken, Medex, hannah en Obagi. Naast onze vaste behandelingen is er ook elk seizoen een seizoensbehandeling, speciaal aangepast op het seizoen.

Medex

Wetenschappelijk verantwoorde huidverzorging met de behandelmethode volgens filosofie van het huis Medex. 

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iederen zes weken een schoonheidsspecialiste bezoekt , onderscheidt zich na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

De Medex-filosofie over huidverzorging is:
- Een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen.
- en systeem , waarbij de natuurlijke barrières van de huid worden geslecht en daarna weer hersteld.
- Een behandelmethode waarbij niet alleen rekening gehouden wordt met huidtype, maar ook met andere omstandigheden zoals leeftijd en huidconditie.
- Voor professionele schoonheidsspecialisten, die zich willen onderscheiden door meer dan alleen de standaardbehandeling te geven.

Hannah

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Obagi

ZO Skin Health filosofie by Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Gezonde huid vs. beschadigde huid.

Niet voor niets werken artsen en huidtherapeuten met de producten Dr. Obagi. Onze door Dr. Obagi opgeleide huidspecialisten kunnen u voorzien van een gedegen advies, speciaal op u en uw huid afgestemd.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Inmiddels hebben wij en onze klanten vele mooie resultaten behaald met de producten van Dr. Zein Obagi . Er zijn vele mogelijkheden zowel met de ZO Skin Health lijn van Dr. Zein Obagi, ook in samenwerking met onze arts.  Deze exclusieve behandelingen zetten wij met volle tevredenheid in in de strijd tegen huidveroudering.

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.