Contact

Wij staan klaar voor al uw vragen met betrekking op onze salon en onze diensten

Contact en informatie

0598 - 327 425
tijdens storingen vaste lijn: 06 250 18 750
dianaviet@live.nl
Burgemeester van Royenstraat oost 30
9602 CJ te Hoogezand

U kunt ons bellen, of mailen voor het maken van een afspraak. Zijn we in gesprek? Soms lukt het ons even niet de telefoon op te nemen tijdens de behandelingen. Spreek daarom a.u.b. uw  naam en telefoonnummer in of gebruik het afspraakformulier, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Afspraak maken

Wilt u liever eerst meer informatie over onze behandelingen en schoonheidssalon? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw vraag is ontvangen, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op het door u doorgegeven telefoonnummer of email adres.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak, op werkdagen maandag t/m vrijdag overdag en 's avonds alleen op maandag t/m woensdag.  
Wilt u tussen uw afspraken in producten afhalen, dan kunt u het beste even van tevoren bellen of mailen, omdat we tijdens behandelingen niet de deur kunnen openen.

Afspraak maken

Afzeggen of verplaatsen

Uw schoonheidsspecialistes reserveren voor u hun tijd, de salon en de eventueel benodigde apparatuur. Het is dan ook zeer vervelend wanneer er op het laatste moment afgebeld wordt en wij dan genoodzaakt zijn hiervoor de kosten aan u in rekening moeten brengen. Het is daarom van groot belang dat u tijdig afbelt, mocht het voorkomen dat u niet kunt. Afbellen of verschuiven vóór 24 uur voor aanvang van de behandeling is kosteloos. Wanneer er binnen 24 uur voor de behandeling afgebeld wordt, wordt 50% behandelingskosten in rekening gebracht voor de afgesproken behandeling. Bij niet afbellen brengen wij u de volledige kosten in rekening.

Klachten?

Wilt u Diana zelf graag anoniem mailen, wanneer u ontevreden bent over de uitgevoerde behandeling in onze salon, dan kunt u mailen naar diavie@outlook.com.

Waar kunt u ons vinden?

De salon bevind zich op 300 meter afstand van het winkelcentrum “de Hooge Meeren”. U kunt voor of na uw behandeling gezellig winkelen in het overdekte winkelcentrum. waarin zich ook een C & A, Hema, enz. Bevinden. Parkeren bij ons is geen probleem. U parkeert voor de deur. U kunt ons vinden aan de Burgemeester van Royenstraat oost 30, 9602 CJ te Hoogezand.

Vanuit richting Groningen komt u Hoogezand (afslag Hoogezand) binnen. U rijdt het grote kruispunt over met hotel Faber aan de rechterkant. U volgt de weg tot u niet anders kunt dan rechtsaf, hierna direct linksaf langs het water. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Van Royenstraat Oost. Na ongeveer 200 meter bevindt de salon zich aan de rechterkant. Let op het uithangbord voor de deur.

Vanuit richting Veendam komt u Hoogezand binnen. U neemt na het gebouw van het Aletta Jacobscollege aan de rechterhand (gebouw met veel kleuren)  de eerste weg rechts. U rijdt nu langs het winkelcentrum “de Hooge Meeren”. Nadat u deze voorbij gereden bent, neemt u direct de eerste weg links voor de Rabobank langs. U steekt vervolgens het kruispunt over (over het water) en rijdt rechtdoor, dit is al de Van Royenstraat. Na ongeveer 200 meter bevindt de salon zich aan de rechterkant. Let op het uithangbord voor de deur.

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.