Cryolypolise & Bodycontouring

Cryolipolyse : bevriezen van vetcellenBodycontouring- Bodyshaping: anticellulitus behandelingen

Wat is Cryolipolyse ?

Overtollig vet op uw billen, buik of bovenbenen? U behaalt met lijnen of trainen niet het gewenste resultaat? Cryolipolyse kan 3 tot 5 cm vet per kuur (3 behandelingen) verwijderen.

Cryolipolyse is een methode om vetcellen in het lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan extreme afkoeling. Oftewel: vet verliezen door bevriezen. Vetcellen worden tijdens de behandeling direct aangepakt omdat onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben als het omliggende weefsel. De vernietigde vetcellen worden op een natuurlijke manier door uw lichaam afgevoerd.

Behandeling vindt plaats 1 x in de zes weken, en duurt ongeveer een uur per behandeling.

De voordelen van Cryolipolyse:
- Meerdere zones kunnen behandeld worden
- Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies
- Bewezen effectief
- Verbetert de kwaliteit van de huid
- De behandeling is pijnloos
- Deze inwendige behandeling is non-invasief
- Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat
- Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
- Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties
- Strak en stralend resultaat
- Alternatief voor liposuctie

Tijdens de cryolipolyse behandelng is het mogelijk een kleine gelaatsbehandeling te ondergaan, bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers of een reinigingsbehandeling.

Wat is Bodycontouring/ bodyshaping ?

Cellulitisbehandeling & Vetvermindering met centimeters omvangverlies

De Vela methode is een uniek concept in de strijd tegen cellulite en huidverslapping. Probleemgebieden worden met behulp van infrarood licht, radiofrequentie en vacuüm-rol-massage aangepakt. De infrarood staling geeft de huid meer elasticiteit, de radiofrequentie stimuleert de productie van collageen en elastine, en de vacuüm-rol-massage ( vacudermologie) stimuleert het lymfesysteem. Het resultaat is een zachtere, egalere en strakkere huid. Contouren worden verbeterd, de huid wordt verstrakt en geëgaliseerd en cellulite vermindert of verdwijnt. De Vela methode is geschikt voor effectieve liftende en verstrakkende behandelingen het lichaam. Deze methode maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en cellulite. De drievoudige werking van de Vela methode:

De behandeling

Infrarood licht (640 nm IR / 20 W) Het infrarood licht gaat tot een diepte van 5 mm. Het zorgt voor een betere doorbloeding, een betere elasticiteit van de huid en het verwarmt het vetweefsel.Bipolaire radiofrequentie ( 13,6 Mhz RF / 50 W) De bipolaire radiofrequentie zorgt voor een verhoogde zuurstofopname en huidverstrakking. Het gaat tot een diepte van 15 mm. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Bindweefsel rol massage ( vacu-dermologie ) De bindweefselmassagerollers zorgen voor het oplossen van verklevingen, evenals voor een verbeterede lymfedrainage van vet, vocht en afvalstoffen en verbeterde doorbloeding.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen en het resultaat verschilt per persoon. U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos consult en indicatie van het aantal behandelingen. Het apparaat werkt zeer intensief en meestal zijn 8 tot 10 behandelingen voldoende. De behandeling zal gemiddeld 1 à 2 x per week plaatsvinden.

Cryolypolise & Bodycontouring behandelingen

Cryolypolise per behandeling

€249,-
+/- 60 minuten

Cryolypolise per 3 behandelingen

€695,-
3 keer

Bodycontouring per behandeling

€85,-

Bodycontouring kuur van 10 behandelingen

€695,-
10 keer
Maak een afspraak voor een Cryolypolise of Bodycontouring behandeling
Cellulitisbehandeling & Vetvermindering
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf prijs €85,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.