Fillers behandelingen Groningen

Meer dan 11 jaar ervaring met botox en injectables

Aanwezigheidsdata arts: binnenkort meer info en data

Wanneer worden fillers toegepast?

De volgende rimpelzones komen in aanmerking voor fillers:
- het opvullen van lippen
- het verwijderen van Marionetlijnen
- Het opvullen van de wangvolume
- et verwijderen van rokerslijntjes
- Het verwijderen van de Neus-lippenplooi
- Het opvullen van de kaaklijnvolume

Wanneer we ouder worden, wordt onze huid minder elastisch. De oorzaken hiervoor zijn divers, zoals zon, roken en hormonen, maar ook natuurlijke veroudering. Dit proces begint vaak bij veel mensen rond hun dertigste. De hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neem af, waardoor er minder vocht en vet vastgehouden wordt. We kunnen door middel van tjidelijke fillers het volume herstellen waardoor rimpels vervagen. De cosmetisch arts van Wrinkless is specialist en doet niets anders dan het uitvoeren van cosmetische behandelingen, daardoor hebben we een enorm stuk ervaring opbouwd in de afgelopen jaren. Een natuurlijk en frisse jongere uitstraling  als resultaat is hetgeen waar we naar streven.
De cosmetisch arts van Wrinlkless zal in de gratis intake u eerlijk zeggen wat er aan resultaten te behalen zijn.

Lippen opvullen
Lippen worden naarmate we ouder worden minder vol en dunner. Hierdoor kan de uitstraling van uw gezicht veranderen. Met een filler kunt u de lippen herstellen naar mooie jonge volle lippen.

Marionetlijnen
De lijnen die je mondhoeken naar beneden trekken noemen we marionetlijnen. Niemand lijkt te kunnen ontkomen aan dit natuurlijk verschijnsel. Deze rimpeltjes lopen van de mondhoek naar je onderkaak (kin). Ook hiervoor gebruiken we Fillers.

Wangvolume
Door het ouder worden of afvallen kunnen onze wangen wat meer invallen. Dit geeft vaak een minder fitte of zelfs vermoeide uitstraling. Wanneer we nog jong zijn, hebben we mooie volle wangen. Dit is weer te herstellen met een filler, waardoor we weer onze jeugdige uitstraling deels kunnen herstellen.

Rokerslijntjes
De verticale lijntjes op een bovenlip noemt men rokerslijntjes. Deze lijntjes komen niet alleen door het roken, maar ook door het gebruiken van je mimiek van je gezicht. Wanneer we ouder worden deze lijntjes dieper, waardoor je uitstraling minder vriendelijk kan worden en je lijkt wat strenger. Dit is goed op te lossen met een Filler.

Neus-lippenplooi
Vanaf onze neusvleugels naar de mondhoek kunnen de rimpels dieper worden naarmate we ouder worden. Vrolijke mensen die veel lachen zullen hier meer last van hebben. Maar soms kunnen deze rimpels te diep en te veel zichtbaar worden. Dit is goed te herstellen met een Filler.

Kaaklijnvolume
Een mooie kaaklijn is van groot belang. Dit maakt ons mooier en aantrekkelijker. Deze kaaklijn veranderd helaas bij het ouder worden. Deze kaaklijn is goed te herstellen met Fillers.

Wat zijn Fillers?

Wij werken uitsluitend met fillers die tijdelijk zijn. Met deze tijdelijke fillers kunnen we de uitstraling herstellen op een natuurlijke manier. Rimpels vervagen met als gevolg een jonger uiterlijk.  
Wij werken met Radiesse en hyaluronzuur.

Radiesse:
Radiesse is effectief voor vele indicaties, zoals neus-lippenplooi, mondhoeken (marionetlijnen), wangen, kaaklijn, jukbeenderen en kinplooi. Nieuwe toepassingen van Radiesse zijn handverjonging en de zogenaamde “liquid facelift”.
Radiesse is biologisch afbreekbaar en wordt daarom in de loop der tijd veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. De resultaten zijn bij de meeste mensen één tot anderhalf jaar zichtbaar.

Hyaluronzuur:
Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid, die zorgt voor het vasthouden van water. Door dit hydraterende effect geeft het de huid elasticiteit en volume. De productie van hyaluronzuur neemt af naarmate men ouder wordt, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan.

De hyaluronzuren die Drs. A.Thio gebruikt zijn Teosyal en Etermis. Beide hebben een eigen indicatiegebied, waarin ze een hoge effectiviteit en bewezen veiligheid kennen. Hyaluronzuur wordt toegepast bij het corrigeren van rimpels op de bovenlip, lijntjes op de wang, neus/ lippenplooi, diepliggende wallen en de mondhoeken.  

Rimpels vervagen of kunnen zelfs helemaal verdwijnen na een behandeling. Deze werking treedt direct op na de behandeling. Het effect is maximaal te zien na gemiddeld 2 weken. Dan zijn eventuele lichte zwellingen verdwenen.

Hoe lang behoud een filler zijn werking?

Afhankelijk van het gebruikte product houd het effect tussen de 8 en 14 maanden. De arts kan u hier meer over vertellen.
- Voor Teosyal Global Action minimaal 8 tot 10 maanden
- Voor Teosyal deep lines minimaal 12 tot 14 maanden.
- Voor Teosyal Ultimate "liquid facelift” gemiddeld 15 tot 18 maanden.

Filler behandelingen

Hyaluronzuur

Glytone 3 / Teosyal Global Action (voor fijne lijntjes) 1,0 cc

€500,-

Glytone 4 / Teosyal Deep Lines 1,0 cc

€550,-

Etermis 3 1,0 cc

€450,-

Liquid faceliftv

Teosyal Ultimate 1,0 cc

€400,-

Teosyal Ultimate 2,0 cc

€750,-

Teosyal Ultimate 3,0 cc

€1100,-

Teosyal Ultimate 4,0 cc

€1500,-

Elke extra cc boven de 4 cc is €250, tijdens een intake met uw arts wordt bekeken hoeveel cc u nodig heeft.

€1350,-

Radiesse

Radiesse 1,0 cc

€395,-

Radiesse 1,5 cc

€575,-

Radiesse 2 x 1,5 cc

€1100,-

Radiesse 3 x 1,5 cc

€1500,-

Aanwezigheidsdata arts: binnenkort meer info en data

Voor de behandeling

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken met de arts die u ook behandelt. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, tenzij u (misschien) zwanger bent, een herpes infectie (koortslip) in het te behandelen gebied heeft of als de huid na een laserbehandeling of peeling nog niet volledig hersteld is. Daarna worden er voor-foto’s van het gebied gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Door de toevoeging van lidocaïne aan de gel wordt de behandeling comfortabeler gemaakt. Bij een liquid facelift wordt de huid ter plaatse van het inbrengen van de canule ook met lidocaïne verdoofd. Bij behandeling van de lippen wordt vrijwel altijd een plaatselijke verdoving gebruikt, omdat dit erg gevoelig kan zijn. Voor overige rimpelbehandelingen is een verdoving meestal niet nodig, maar er kan in overleg met de arts altijd besloten worden om locaal een verdovende crème te gebruiken.

De behandeling

Een heldere gel wordt met een hele fijne, steriele naald in kleine hoeveelheden in de huid gebracht. Dit kan een licht branderig gevoel geven dat meteen weer verdwijnt. Het hyaluronzuur zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en gladder wordt. Gemiddeld duurt een behandeling 10 tot 20 minuten. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

Bij behandeling van de lippen wordt, na het plaatsen van de verdoving, de gel ingespoten in de liprand om de contour te accentueren, of in de lip zelf om vollere lippen te verkrijgen. Eventueel kan een combinatie van beide toegepast worden. De zwelling die hierbij vaak optreedt, trekt na een paar dagen weg en dan ziet u het uiteindelijke resultaat

Voor een liquid facelift wordt de huid ter plaatse van het inbrengen van de canule verdoofd. Vervolgens wordt de canule ingebracht, waarmee het hyaluronzuur gelijkmatig wordt verdeeld om in het gebied een mooi volume te creëren en contouren te herstellen. Eventueel worden daarna met een dun naaldje nog wat accenten gelegd. Deze behandeling kost ongeveer 45 minuten. Er zal vrijwel geen zwelling optreden, en alleen op de plaats waar de canule is ingebracht kan er een blauw plekje ontstaan.

Elke behandeling wordt na minimaal 2 weken geëvalueerd en eventueel herhaald voor een optimaal resultaat.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid iets rood en gevoelig zijn, en er kan een lichte zwelling optreden. Dit is een normale reactie op de injecties, en verdwijnt binnen twee dagen. Aangeraden wordt thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack, waardoor de zwelling vermindert en u de kans op blauwe plekjes minimaliseert.
Als er toch een blauw plekje door de injectie veroorzaakt is, dan zal dit na een paar dagen tot een week dit niet meer zichtbaar zijn. Enkele uren na de behandeling kunt u weer make-up aanbrengen ter camouflage.
U kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.
Belangrijk is dat u gedurende de eerste week blootstelling aan zon, zonnebank en sauna vermijdt.

Voor en na

Veiligheid

Radiesse
In de reguliere geneeskunde (orthopedie, tandheelkunde) wordt Radiesse al meer dan 20 jaar gebruikt zonder noemenswaardige complicaties. Voor cosmetische doeleinden zijn er meer dan 2 miljoen behandelingen verricht.

Omdat Radiesse bestaat uit lichaamseigen stoffen en het geen dierlijke materialen bevat, is de kans op een allergische reactie zeer klein (minder dan 0,1 %); een allergie test is dus in principe niet nodig. Mocht er onverhoopt toch een allergische reactie plaatsvinden, dan is die goed te behandelen met een antihistaminicum. Ook de kans op een locale ontsteking in het behandelde gebied is kleiner dan 0,1 %. Een dergelijke reactie verdwijnt snel met een antibioticum. In beide gevallen zijn er geen negatieve gevolgen voor het resultaat van de behandeling.
 
Radiesse is in 2004 door de Europese Unie goedgekeurd. Radiesse heeft een CE- certificering en een amerikaanse FDA keuring.

Hyaluronzuur
In de reguliere geneeskunde worden hyaluronzuren al meer dan 20 jaar gebruikt zonder noemenswaardige complicaties. Voor cosmetische doeleinden zijn er meer dan 15 miljoen behandelingen verricht.

Omdat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is en het geen dierlijke materialen bevat, is de kans op een allergische reactie zeer klein (minder dan 0,1 %); een allergietest is dus in principe niet nodig. Ook de kans op een locale ontsteking in het behandelde gebied is kleiner dan 0,1 %. Een dergelijke reactie verdwijnt snel met een antibioticum. In beide gevallen zijn er geen negatieve gevolgen voor het resultaat van de behandeling.

Zeer zelden ontstaat er een klein bobbeltje na een behandeling. Het betreft dan een voelbare ophoping van het middel in de huid, die vrijwel nooit zichtbaar is. Meestal verdwijnt dit door het huidgebied enkele dagen te masseren. Mocht dat niet het geval zijn dan zal het geleidelijk afnemen en binnen twee maanden alsnog verdwenen zijn. Permanente ophopingen komen niet voor, omdat hyaluronzuur volledig biologisch afbreekbaar is.

Zowel Teosyal als Glytone dragen een CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de veiligheidseisen zoals gespecificeerd in de EU.

Onze Botox en fillers expert

Drs. A.Thio

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond en is al 10 jaar werkzaam bij Schoonheidssalon Diana Viet.
(lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

Meer informatie over Drs. A. Thio

Veel gestelde vragen over Fillers

Wordt een behandeling altijd uitgevoerd door een arts?

Jazeker. Er vindt altijd eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats met de arts die u ook zal behandelen. Wij werken altijd met dezelfde arts.

Kan ik direct behandeld worden?

Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Als u echter besluit tot behandeling over te gaan is het voor de meeste behandelingen mogelijk deze direct uit te voeren. Uitzonderingen hierop zijn soms de liquid facelift behandelingen. Mocht er voldoende tijd zijn, dan kan ook deze behandeling direct  uitgevoerd worden. Anders wordt er een afspraak gemaakt voor de volgende datum dat de arts beschikbaar is.

Welke filler heb ik nodig?

Elke rimpel vereist een specifieke behandeling. Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de arts uw wensen en verwachtingen. Naar aanleiding daarvan geeft de arts een advies welke behandeling voor u de geschiktste is. Ook worden eventuele alternatieven besproken.

Zijn de behandelingen erg pijnlijk?

De meeste behandelingen worden niet als pijnlijk ervaren. De rimpelvullers die de artsen van Wrinkless gebruiken bevatten een kleine hoeveelheid lidocaïne. Dit is een verdovende vloeistof die de behandeling comfortabeler maakt. In principe wordt alleen bij de behandeling van de lippen een verdoving geplaatst. Voor een laserbehandeling wordt altijd eerst een verdovende crème aangebracht.

Sommige mensen zijn wat gevoeliger dan anderen, voor hen is het mogelijk deze crème in het te behandelen gebied te gebruiken.

Zijn de behandelingen veilig?

In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Het gaat hier echter altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. De fillers die onze arts gebruikt zijn niet-permanent, op natuurlijke basis en volledig biologisch afbreekbaar is. We hebben gekozen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de effectiviteit en veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. In het zeldzame geval dat er een klein bobbeltje ontstaat, dan is dit vrijwel nooit zichtbaar, maar alleen voelbaar. Meestal verdwijnt het binnen een paar dagen, en in het uiterste geval binnen twee maanden. Botox is geen filler, maar een spierontspanner, en kan derhalve absoluut geen bobbels veroorzaken.

Algemene risico’s die na iedere ingreep kunnen optreden zijn allergie en ontsteking. De kans hierop is uiterst klein (minder dan 0,1 %), en dergelijke reacties zijn eenvoudig te behandelen.

Hoe lang heb ik plezier van een behandeling?

Hoe lang het resultaat zichtbaar is hangt af van het gebruikte product en van individuele factoren zoals leeftijd, huidtype, levensstijl (zon, roken) en spieractiviteit.

De werkingsduur van Botox is aanvankelijk drie tot vier maanden. Als de behandeling herhaald wordt voordat de rimpels hun oorspronkelijke diepte hebben, zal na verloop van tijd het resultaat nog beter worden en langer aanhouden (gemiddeld zes tot negen maanden).

Na een Botox dry behandeling merkt u dat het behandelde gebied binnen een week droger wordt en dat er na 2 weken geen zweetproductie meer plaatsvindt. Dit effect houdt ongeveer zes tot negen maanden aan.

Een correctie met Radiesse en Teosyal Ultimate blijft bij de meeste patiënten 15 tot 18 maanden zichtbaar. Teosyal Global Action en Etermis 3 hebben een duurzaamheid van 6 tot 9 maanden, Teosyal Deep  blijft ruim een jaar zichtbaar.

Ik heb al een behandeling met een permanente rimpelvuller ondergaan, kan ik dan nog met Radiesse behandeld worden?

Radiesse mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente fillers of implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied.

Krijg ik geen opgeblazen gezicht van zo’n liquid facelift?

Deze zogenaamde overcorrectie wordt door de arts voorkomen door met een juiste dosering te werken en de behandeling in stappen uit te voeren, zodat tussentijds het effect beoordeeld kan worden.

Botox en fillers
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €175,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.