hannah behandelingen

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

hannah behandeling

Een Hannah behandeling zorgt er voor dat uw huid weer in een optimale conditie komt en huidproblemen worden minder zichtbaar of verholpen.Een behandeling is anders dat u gewend bent. Voor u zal het aanvoelen dat er echt iets gebeurt, hetgeen door onze klanten als prettig wordt ervaren.Het stimuleren van de doorbloeding is het belangrijkste doel van de massage. Dit voorkomt huidproblemen, zoals huidveroudering, acne of couperose.

Voorafgaand aan de Hannahbehandeling vindt een uitgebreide huidanalyse plaats. Met de Skin Analyzer wordt de conditie van je huid gemeten op het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde. Daardoor kunnen we de voor jouw huid geschikte behandeling samenstellen en de juiste producten adviseren, want iedere huid is uniek!

Beleef de hannah Xperience

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

Iedere behandeling start met een huidmeting

Iedere hannah xperience start met een uitgebreide huidanalyse. De hannah huidcoach bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang!

De stappen van het hannah systeem

Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience. Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt!

Onze Hannah behandelingen

Hannah Xpress

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Herstellen, Beschermen

€59,-
+/- 45 minuten

Hannah Xpress Acne

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden uitreinigen, Herstellen, Beschermen

€69,-
+/- 60 minuten

Hannah Xperience incl. klassieke massage

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Klassieke gezichts- en decolletemassage, Herstellen, Beschermen

€72,50
+/- 75 minuten

Hannah Xperience incl. bindweefselmassage

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Bindweefselmassage gelaat & decollete, Herstellen, Beschermen

€82,50
+/- 90 minuten

Hannah bindweefselmassage in een kuur

Hannah bindweefselmassage kan in de behandeling toegepast worden zoals bij de Xperience of in een kuur. Een kuur bestaat uit 8 behandelingen, gedurende 6 a 8 weken. De kuur wordt van te voren ingeboekt en wordt van te voren betaald.

De hannah® bindweefselmassage is toe te passen op vele vormen van huidverbetering en als preventie en behoud van een gezonde huid. Wanneer de bindweefselmassage in kuurverband wordt toegepast wordt de werkzaamheid en de effectiviteit van de hannah® producten verhoogd!

€499,-
8 behandelingen
gedurende 6 a 8
weken
huidverbeterende behandeling
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €59,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.