Hannah meer informatie

Lees alles over de kracht van Hannah en de unieke werkwijze.

Unieke werkwijze

De doelstelling van een Hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de Hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Bij Hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de Hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Ervaar de kracht van de hannah producten en breng samen met onze huidcoach uw huid in goede conditie!

Als u de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf goed verzorgt, ziet u er langer jong en vooral mooi uit.
Onze schoonheidsspecialistes zijn opgeleid tot hannah huidcoach en zullen vooraf aan elke behandeling uw huidconditie meten met de Skinanalyzer.
Op basis van deze meting worden de producten specifiek op uw huid afgestemd.
Elke hannah behandeling bestaat uit 5 stappen:
Reinigen - Peelen - Stimuleren - Herstellen - Beschermen
Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf neemt u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw huid.

Hannah

Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het absolute pionierschap inzake de revolutionaire en wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van hannah producten is om een beschadigde huid weer in balans te brengen en daarmee de huid weer te laten herstellen.

Daarnaast kunnen met de hannah producten de tekenen van huidveroudering worden vertraagd. Als deze producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Bij gebruik van de hannah producten zult u al snel de kracht ervan ervaren!

huidbehandeling
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €59,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.