Dermatude Meta Therapy

Het -natuurlijke!-alternatief voor een facelift, uniek in Groningen

Dermatude Meta Therapy

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren en een egale teint dankzij de anti aging behandeling van Dermatude Metatherapy. 100% natuurlijk!

Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy.
Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke,  unieke methode voor:
 - Huidverjonging
 - Huidverbetering
 - Hydrateren
 - Herstellen

Het unieke aan Meta Therapy van Dermatude is dat het de enige methode is voor huidverbetering waarin beide aspecten gecombineerd worden:
- Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering op een natuurlijke manier aanpakt. Volledig veilig en zonder risico's.

Hoe werkt Meta Therapy?

Met Dermatude -  Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren.  De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, exact in de juist cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

De behandeling

Bent u nieuw bij ons in de salon, dan vindt eerst een uitgebreide intake plaats; naast elke behandeling is het belangrijk dat u thuis uw huid goed verzorgt met onze huidverbeterende produkten, hiervoor zullen we een voor u op maat gemaakt advies geven. Als voorbereiding op de Dermatude Meta Therapy behandeling zal de huid goed gereinigd worden. Hierna vindt een peeling plaats, waardoor de hoornlaag dunner wordt gemaakt en er een betere opname van het serum plaats kan vinden. Vervolgens wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het ampul wordt aangebracht, en de Dermatude Metatherapy behandeling vindt plaats.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, echter op sommige locaties zoals bijvoorbeeld het voorhoofd kan de behandeling wat gevoelig zijn. Er is geen verdoving nodig om de behandeling te ondergaan.

Hoe ziet de huid er na de rimpelbehandeling uit?

Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, maar dit verdwijnt erg snel. Er kunnen lichte schilfertjes ontstaan, maar dat is meestal niet het geval en wanneer dat zo is zal de huid zich vaak binnen 48 uur herstellen. Na 24 uur mag er pas weer make up worden aangebracht.

Resultaat

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

In combinatie met onze op uw huid afgestemde producten krijgt u een optimaal effect !

Voor wie is Meta Therapy

Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageïng van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

 - Voorhoofd rimpels
 - Kraaienpootjes
 - Verbeterde huidstructuur
 - Fijnere poriën
 - Lifting
 - Decolleté
 - Fronsrimpels
 - Wallen
 - Anti-ageing
 - Mondrimpels
 - Hals

Voor en na foto's

Nazorg

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet u uw huid twee maal per dag (of vaker indien nodig) verzorgen met een crème die voor uw huid het meest geschikt is. Voorkom blootstelling aan zonlicht na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met goede sunblock factor 25. Dit geldt ook in de winter; uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen in de huid.

De eerste 24 uur wordt het dragen van make up afgeraden.

Veiligheid

De Dermatude Metatherapie apparatuur is een 100% natuurlijk huidverbeteringsmethode zonder dat er botox, injectables of plastische chirurgie aan te pas komt. Hierdoor loopt u geen enkel risico.

Dermatude Meta Therapy behandelingen

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Dermatude Metatherapy?

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. Van huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, als ook specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels.

Dermatude Anti-rimpelbehandelingen voor het gelaat starten in kuurverband van 4 behandelingen eens in de 1 a 2 weken. Vervolgens wordt de huid afgebouwd naar 1 behandeling per 4 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 maanden voldoende om het resultaat te behouden.

Dermatude Meta Therapy zonebehandeling los

€79,-

i.c.m. een andere huid-verbeterende behandeling

€69,-

Dermatude Meta Therapy gelaat (met Obagi producten)

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude methaterapie gelaat, Dag/nachtverzorging

€109,-

Dermatude Meta Therapy gelaat (met Hannah producten)

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude methaterapie gelaat, Dag/nachtverzorging

€99,-

Dermatude Meta Therapy Gelaat,Hals en Decolleté (met Obagi producten)

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude methaterapie gelaat hals en decolleté, Dag/nachtverzorging

€189,-

Dermatude Meta Therapy Gelaat,Hals en Decollete (met Hannah producten)

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude methaterapie gelaat hals en decolleté, Dag/nachtverzorging

€179,-
Maak een afspraak voor een Meta Therapy behandeling
Huidverbetering
Afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf prijs €69,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.