Microdermabrasie

Geef uw huid een boost door middel van een intensieve peeling!

Over de behandeling Microdermabrasie

Wanneer uw huid kleine oneffenheden, pigmentvlekken, vergrote poriën, kleine rimpeltjes vertoont, is een microdermabrasie-behandeling de oplossing. Door middel van  fijne kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierbij worden ook de dode huidcellen verwijderd waardoor de huid de werkstoffen beter zal opnemen. De huid zal een frissere uitstraling krijgen, met een betere doorbloeding. Microdermabrasie kan gezien worden als een natuurlijke manier om uw huid te verjongen.

Microdermabrasie wordt toegepast bij:

· een totale huidverbetering
· fijne lijntjes
· pigmentatieproblemen
· ongelijkmatige huid
· door de zon beschadigde huid
· littekens (door acne bijvoorbeeld)
· verouderde huid
· grove poriën
· onzuivere rokershuid
· futloze huid

microdermabrasie-groningen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is uiteraard verschillend per persoon en leeftijd, omdat geen enkele huid gelijk is. Tijdens een gratis intake kunnen wij uw huid bekijken en daarop een behandelplan samenstellen. Als indicatie zal bijvoorbeeld voor een vrouw van 45 jaar gemiddeld 5 behandelingen nodig zijn. Met een kuur zijn wel de mooiste resultaten te bereiken; uiteraard behaalt u het beste resultaat in combinatie met onze huidverbeterende producten van Hannah of Obagi.

De behandeling

Wanneer u nog niet eerder onze salon bezocht heeft voor een behandeling wordt altijd een intake afgenomen.  In deze intake worden uw wensen besproken en uw huid gemeten. Aan de hand van deze meting en uw wensen wordt de behandeling samengesteld. De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een  huidverbeterende behandeling van Hannah of Obagi. Het microdermabrasie-apparaat verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. De machine kunnen we afstellen op elk huidtype.  Tijdens de behandeling worden de microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen en de hoornlaag dunner wordt gemaakt waardoor werkstoffen beter in uw huid worden opgenomen.  Tevens stimuleert het de huid tot aanmaak van nieuwe cellen.

Het resultaat

Wat mag en kunt u verwachten van een microdermabrasie of eventuele combinatiebehandeling. De structuur en conditie van uw huid zullen aanzienlijk beter worden. Uw huid zal meer glans krijgen en er vindt een betere doorbloeding van de huid plaats. Dit geeft een gezonde blik als uitstraling. Tevens wordt er door de huid collageen aangemaakt, hetgeen zorgt voor een strakkere huid. Verstoppingen in de huid worden door de dieptereiniging geëlimineerd.   Deze gezonde "look" kan tot dagen lang aanhouden. Dit is uiteraard ook afhankelijk van uw levenswijze, roken, niet roken, leeftijd, en welke producten u thuis gebruikt.

Meer informatie over de behandeling

Nazorg

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet u uw huid twee maal per dag (of vaker indien nodig) verzorgen met een crème die voor uw huid het meest geschikt is. Voorkom blootstelling aan zonlicht na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met goede sunblock factor 25. Dit geldt ook in de winter; uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen in de huid.
Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling. Indien de huid diep behandeld is, moet u uw huid behandelen als een schaafwond. Wanneer er korstjes ontstaan na de behandeling mag u hier niet aan krabben, dit verhoogt de kans op een litteken.

Veiligheid

Het microdermabrasie apparaat dat wij gebruiken is een van de weinige volledig gesloten systemen. Dit houdt in dat alle verbruiksmaterialen steriel geleverd worden (slangen, kristallen e.d.). De gebruikte kristallen en dode huidcellen kunnen niet terug in het systeem, maar worden opgevangen in daarvoor bedoelde buizen die na de behandeling weggegooid worden. Bij elke behandeling, dus bij elke nieuwe patiënt, worden alle materialen die met uw huid in aanraking komen steriel geleverd. Dit maakt dit apparaat ook geschikt voor de behandeling van actieve acne.

Ons microdermabrasie-apparaat

Sinds 2006 is Reviderm microdermabrasie de winnaar van de Beauty Forum Award en uitgeroepen tot het beste microdermabrasie apparaat van het jaar.Reviderm heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van microdermabrasie. Op dit moment kunnen zij zich onderscheiden van alle andere microdermabrasie apparaten over de hele wereld !

Onze Microdermabrasie behandelingen

Deze behandeling wordt gecombineerd met een Hannah- of Obagibehandeling. De behandelingen zijn uit te breiden met epileren, harsen, verven, bindweefselmassage , wat u wilt. Uiteraard zullen onze huidcoaches u hierbij adviseren.

Microdermabrasiebehandeling met Obagi

Huidanalyse, Reinigen, Microdermabrasie, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Masker. Dag/nachtverzorging

Incl. bindweefselmassage; + € 10,-

€99,-
+/- 60 minuten

Microdermabrasiebehandeling met Hannah

Huidanalyse, Reinigen, Microdermabrasie, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Masker. Dag/nachtverzorging

€89,-
+/- 60 minuten
Maak een afspraak voor een Microdermabrasie behandeling
huidbehandeling
ongeveer 60 minuten
vanaf €89,00
Pagina delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.