Nieuws

Diana Viet in het nieuws

Aangezien we er naar streven op de hoogte te zijn en mee te gaan met de nieuwste innovaties in de beautybranche, verschijnen we regelmatig in het nieuws en houden u via social media op de hoogte. Hieronder treft u een indicatie aan.

Mastererkenning Schoonheidssalon Diana Viet

Schoonheidssalon Diana Viet uit Hoogezand is met een aantal van haar behandelingen onlangs gepromoveerd van Professional naar Mastersalon.
uit de HS-Krant

Twee Beauty Awards voor Diana Viet

HOOGEZAND Op maandag 21 maart heeft Schoonheidssalon Diana Viet maar liefst 2 Beauty Awards in de wacht gesleept; de publieksprijs voor Beste Schoonheidssalon 2016 én de vakjuryprijs voor Beste Schoonheidsspecialist 2016. De awards werden op een feestelijk gala uitgereikt in Studio 21 te Hilversum, door Mari van der Ven en Victoria Koblenko.
door Bram Hulzebos op 22-03-2016

Schoonheidssalon Diana Viet bestaat 20 jaar

HOOGEZAND-SAPPEMEER Op 1 november is het 20 jaar geleden dat Schoonheidssalon Diana Viet haar deuren opende. ,,In deze jaren is er enorm veel veranderd!” aldus Diana. ,,In 1996 had ik nog een baan er bij als directiesecretaresse. Dit deed ik ‘sochtends, en ‘s middags en in de avonduren was ik in de schoonheidssalon aanwezig.’’
Afkomstig van HS-Krant.nl op 22-10-2016

Diana Viet corrigeert ooglid zonder te snijden

HOOGEZAND-SAPPEMEER Aan het al ruime assortiment van behandelingen heeft eigenaresse Diana Viet uit Hoogezand sinds kort een behandeling mogen toevoegen: ooglidcorrectie zonder te snijden.
afkomstig van HS-Krant.nl op 08-04-2017

Diana Viet genomineerd voor Beauty Award

HOOGEZAND – Feest bij Schoonheidssalon Diana Viet! Na in 2014 de tweede plaats te hebben behaald bij de Beauty Awards als Beste Schoonheidssalon van Nederland, is eigenaresse Diana Viet nu genomineerd als Beste Schoonheidsspecialiste 2016.
door Bram Hulzebos op 15-12-2015

Bindweefselmassages bij Schoonheidssalon Diana Viet

HOOGEZAND – Huidverbeteringsspecialisten Diana Viet en Floor Kingma zijn afgelopen week met vlag en wimpel geslaagd voor het examen bindweefselmassage van het topmerk hannah.
door Karin Weijs op 25-06-2015

Gratis huidanalyse bij Schoonheidssalon Diana Viet

Klanten kunnen nog de gehele maand februari voor een gratis huidanalyse/ -meting en advies terecht bij Schoonheidssalon Diana Viet in Hoogezand. “Meten is weten”, stelt eigenares Diana Viet. “Je kunt pas een goed huidadvies geven wanneer er een goede analyse …
door Marc Jansen op 16-02-2015

Nieuwe behandelingen bij Schoonheidssalon Diana Viet in Hoogezand

De schoonheidssalon, al bijna 18 jaar gevestigd in Hoogezand, staat bekend om zijn specialisaties. “Ook dit najaar hebben wij de klanten veel nieuwe behandelingen te bieden”, vertelt eigenaresse Diana Viet.“Vooral op het gebied van anti-aging blijven we ons steeds ontwikkelen. We hebben hiervoor nieuwe apparatuur aangeschaft, zoals microdermabrasie en mesotherapie.”
door Marc Jansen op 01-10-2013

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.