Obagi behandelingen

"In mijn make-uptas ontbreekt de zonbeschermer van dr. Obagi niet", Leontine Borsato
"Ik ben nogal gevoelig voor pigment en sinds ik de producten van ZO Skin Health gebruik is het echt veel minder geworden." – Vivian Reijs, presentatrice
Fight aging, fight hard. "Zein Obagi zet de huid aan het werk en zo hou ik ook mijn huid in topconditie!" – Monique des Bouvrie - styliste

ZO Skin Health filosofie by Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Gezonde huid vs. beschadigde huid.

Niet voor niets werken artsen en huidtherapeuten met de producten Dr. Obagi. Onze door Dr. Obagi opgeleide huidspecialisten kunnen u voorzien van een gedegen advies, speciaal op u en uw huid afgestemd.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Inmiddels hebben wij en onze klanten vele mooie resultaten behaald met de producten van Dr. Zein Obagi . Er zijn vele mogelijkheden zowel met de ZO Skin Health lijn van Dr. Zein Obagi, ook in samenwerking met de arts van Wrinkles.  Deze exclusieve behandelingen zetten wij met volle tevredenheid in in de strijd tegen huidveroudering.

Onze Obagi behandelingen

Obagi - ZO Skin Health huidverbetering

Huidanalyse en –productadvies, reiniging, peeling, dieptereiniging, vapozone, verwijderen oneffenheden (meeëters e.d.), masker dag/nachtcreme

€79,-
+/- 60 minuten

Obagi - ZO Skin Health huidverbetering
incl klassieke gezichts- en decolletemassage

Huidanalyse en –productadvies, , reiniging, peeling, dieptereiniging ,vapozone, verwijderen oneffenheden (meeëters e.d.), massage gelaat- en decollete, masker  dag/nachtcreme

€89,-
+/- 75 minuten

Obagi - Zo Skin Health huidverbetering
incl bindweefselmassage

Huidanalyse en –productadvies, , reiniging, peeling, dieptereiniging ,vapozone, verwijderen oneffenheden (meeëters e.d.), bindweefselmassage gelaat- en decollete, masker  dag/nachtcreme

€109,50
+/- 90 minuten

ZO Skin Health 5-stappen programma

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

Stap 1 Reinigen
Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

Stap 2. Activeren
Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

Stap 3. Stimuleren
Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

Stap 4. Kalmeren en voeden
Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten

Stap 5. Beschermen
Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!

Uitgebreide uitleg van onze Obagi behandelingen

De behandelingen zijn uniek, omdat deze speciaal aangepast worden op uw huid en uw doelen, zoals bijvoorbeeldanti-aging (verminderen rimpels), verminderen pigmentvlekken, acne. De producten van Dr. Obagi zijn van topkwaliteit voor wat betreft kwaliteit en resultaat. U wordt behandeld door een van onze Dr. Obagi Skin Therapists.

ZO Skin Health behandeling

Stap 1 Intake/ huidmeting
Elke behandeling begint met een intake en huidmeting. Wanneer u voor het eerst bij ons komt voor een Dr.Obagi behandeling,  zullen we voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek doen. Hierin worden uw vragen beantwoordt, naar uw wensen gevraagd en besproken wat de mogelijkheden zijn.  Samen nemen we met u door welke producten u het beste kunt gebruiken om zo tot een maximaal resultaat te komen.

Stap 2. Epileren
Indien gewenst starten we met het epileren van de wenkbrauwen.

Stap 3. Reinigen huid met een ZOSH Cleanserr
Vervolgens gaan we uw huid reinigen met Dr. Obagi Hydratic Cleanser of de Dr.Obagi Exfoliating Cleanser Deze producten worden in de huid gemasseerd, en verwijdert hiermee  niet alleen uw make up maar hydrateert en verzorgt ook de huid. Tevens bevat het lipopeptides die de productie van collageen in uw huid een boost geven.

Stap 4. Dr. Obagi ZO Exfoliating Polish
Na het reinigen van de huid wordt de Dr.Obagi Exfoliating Polish aangebracht. Deze peeling ontdoet de huid van dode huidcellen , werkt hydraterend en verjongt de vermoeide huid. Tevens zorgt het voor een intensieve dieptereiniging van uw huid.

Stap 5. Vapozone (waterdampapparaat)
Na deze heerlijke peeling gebruiken we de vapozone. De warme stoom die het apparaat voortbrengt bevordert de doorbloeding van de huid en weekt de huid voor om eventuele meeeters en milia’s makkelijke te verwijderen. Uiteraard wordt vooraf wel gekeken of het waterdampapparaat bij uw huidtype kan.

Stap 6. Verwijderen oneffenheden
Eventuele meeeters en oneffenheden worden verwijderd.

Stap 7. Massage gelaat en decolleté
Hierna volgt een heerlijke gelaats- en decolletemassage met de Ommerse Hydrating Massage Gel van Dr. Obagi. Deze verzacht en kalmeert de huid, en werkt hydraterend. Tevens is deze massage heerlijk ontspannend. Ook kan gekozen worden voor een bindweefselmassage.

Stap 8. Masker
Na de massage, waarbij ook de doorbloeding van de huid gestimuleerd is waardoor werkstoffen beter worden opgenomen, wordt een masker aangepast op w huidtype aangebracht. Een gezonde, gehydrateerde en ontspannen huid wordt zichtbaar.

Stap 9. Serum Dag/nacht creme
Als afsluiting wordt het Growth Serum Factor aangebracht, waarin twee door Dr. Zein Obagi ontwikkelde peptides en retinol geven een boost aan de collageenproductie en stimuleren de celfuncties, waardoor de huidelasticiteit hersteld. Resultaat: Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels, u ziet er jonger uit. Over het serum heen wordt een dag- of nachtcreme aangebracht, bijvoorbeeld de Daily Power Defense.

huidbehandeling
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €85,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.