Ooglidcorrectie - Ooglift (eyelift), zonder operatie, uniek in Groningen!

Er fris en jong uitzien, een behandeling kost slechts 6 minuten per oog.

Ooglidcorrectie - ooglift (eyelift), zonder operatie

Uw ogen zijn het eerste waar iemand naar kijkt. Dit is erg bepalend voor de indruk die u achterlaat.  U wilt dus liever geen rimpels rondom de ogen of hangende oogleden. U wilt er fris en jong uitzien. Door uw huid rondom de ogen in goede conditie te houden met onze topproducten Hannah of Obagi voorkomt u versnelt ouder worden van de huid.

Mochten er toch wat rimpels ontstaan rondom uw ogen, grijp dan vroegtijdig in met een Plasma Eyelift. Dit is geen operatie, maar door middel van Plasma wordt u huid getriggerd om zich te spannen. Een behandeling duurt slechts 6 minuten per oog. Wij hebben naast 21 jaar ervaring ook middelen als Obagi, hannah, huidverbeterende behandelingen, een cosmetisch arts, permanente make up specialiste en vooral de nieuwste technieken in huis. Voor de ooglift werken we met de Plasma Prolift.

Wat is een plasma ooglift in het kort

Plasma zorgt voor een liftend en verjongend effect. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Eyelifting Plasma Prolift

De Plasma ProLift (ooglift) behandeling wordt uitgevoerd met de Jett Plasma Lift Profi. Dit is de volgende generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageen aanmaak. Het is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime.Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn.  De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Een behandeling met de Plasma Prolift is geschikt voor:

- Oogleden (boven en onder)
- Diepe en oppervlakkige rimpels, bijvoorbeeld de kraaienpootjes en lijntjes rond de mond (de zogenaamde rokerslijntjes)
- Pigment vlekken
- Littekens zoals striae, hyperkeratose en acnelittekens

De Plasma Prolift behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen , jong en oud

Vooraf

Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis consult, zullen we als eerste beoordelen of wij aan uw wensen kunnen voldoen. Wij zullen u eerlijk vermelden wat voor resultaten u kunt verwachten. Soms is het ook mogelijk dat de verslapte huid rondom u ogen zo intens is dat we niet genoeg voor u kunnen betekenen. Er is dan ook nog de mogelijkheid om een afspraak maken met onze arts die u oplossingen kan bieden door middel van botox of fillers.

De Behandeling

Stap 1:
Vooraf aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats. Hierin wordt de behandeling stap voor stap uitgelegd. Tijdens deze intake kunt u eventuele vragen stellen, en wordt u uitgelegd wat u na de behandeling wel en niet kan doen.
Stap 2:
Er wordt verdovingscreme aangebracht
Stap 3:
de Plasmabehandeling wordt uitgevoerd als volgt:
Met de plasma-scan techniek behandelen wij de huid d.m.v. scannen. Door de behandelkop 2 mm boven de huid, horizontaal en verticaal over het behandeloppervlak te bewegen wordt de huid verwarmt en ontstaat rode uitslag, erythema. Dit betekend verhitting van de dermis. Hierdoor start het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en het stimuleert ook de immuniteit en de weerstand van het weefsel.
Stap 4:
Met de ‘Dot by dot‘-techniek, de gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’,  is het mogelijk om dots (puntjes) van slechts 0,1 mm te produceren. Hierdoor is alle energie op één punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4mm. Dit resulteert in samentrekken van de huid, wat een liftend effect geeft. Gedurende ongeveer 3 minuten worden er zoveel mogelijk "dots"geplaatst per ooglid.

Resultaat, voor en na foto's

Vrij snel na de behandeling zijn er al resultaten zichtbaar. Doordat er huidvernieuwing optreedt door middel van de aanmaak van collageen en elastine, ziet u al snel resultaat. Het uiteindelijke resultaat is pas te zien na 3 maand.

Na de drie maanden is de oogliftbehandeling nog actief.  De stevigheid van de huid zal toenemen. Het resultaat houdt 1 tot 2 jaar aan, dit verschilt per persoon. Ook leeftijd, conditie van de huid, afvallen, hormoonwisselingen, te weinig slaap, roken, enzovoort, zullen allemaal het resultaat beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen garantie geven over de tijd dat het resultaat stabiel blijft.

Na de behandeling

Hoe ziet u er uit direct na de behandeling?
Dit verschilt heel erg per persoon. Bij de meeste personen is de huid rood en de dots zijn nauwelijks zichtbaar. Hierdoor kan men zijn normale leven hervatten. Maar ook hiervoor geldt, dat het per persoon verschilt.

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Onze ooglid behandelingen

Boven- of onderooglid

Tijdelijke actieprijs: € 299,- !

€375,-

Overige behandelingen

De mogelijkheden worden tijdens een intakegesprek bekeken.

Veel gestelde vragen over ooglift behandelingen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen nodig zijn, verschilt per persoon. Dit hangt af van de mate van de hoeveelheid overtollige huid. Voor een plasma ooglift behandeling is 1 behandeling veelal voldoende. Hier gaan we ook van uit.

Is het pijnlijk?

Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovingscrème aangebracht, welke u kunt aanvragen bij uw huisarts (EMLA creme). Dit maakt de behandeling minder gevoelig. De verdovingscrème wordt zo’n 20 a 30 minuten voor de behandeling aangebracht. Dit wil niet zeggen dat u tijdens de behandeling niets voelt; echter, per oog duurt de eigenlijke behandeling slechts 6 minuten.

Hersteltijd

Na de plasma behandeling kan een lichte zwelling ontstaan, hetgeen gemiddeld 2 tot 3 dagen blijft. Ook kunnen op het behandelde gebied kleine minuscule korstjes ontstaan, en de huid er rood uitzien. Deze korstjes verdwijnen tussen de 5 tot 7 dagen. Om het behandelde gebied te camoufleren kunt u een speciale foundation aanbrengen.

Wat is een plasma eyelift?

Onze Jett Plasma Lift Profi genereert een plasma-stroom. Dit stroompje beinvloedt de weefsel in uw huid en zet hiermee een specifiek reactiemechanisme in werking. Door dit effect van de plasmastroom op het weefsel, zorgt ervoor dat er een effectieve peeling uitgevoerd kan worden, hetgeen weer leid tot weefselherstel en een verstrakkende werking. Het verbeterd de flexibiliteit van uw huid en weefsels en stimuleert de weerbaarheid van het weefsel.

Door dit principe treed er een liftend- en verjongend effect op. Maar dit niet alleen, ook worden de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Door deze herstructurering van de huid/bindweefsel krijgt het een extra boost, stevigheid en volume.

Deze methode staat ook bekend als non-surgical (face) lifting. De elektroforese en plasma verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Elektroforese en plasma helpen bij het verstevigen van de huid. Rimpels verdwijnen snel, maar dit kan wel verschillen per persoon. Dit alles heeft te maken met de levensstijl, leeftijd en eventuele hormonen.

Waar en door wie wordt u behandeld?

U wordt behandeld door Diana Viet, van Schoonheidssalon Diana Viet. Diana Viet heeft onlangs de Beauty Award in ontvangst mogen nemen  als beste schoonheidsspecialiste van Nederland. Ook is Schoonheidssalon Diana Viet een Beauty Award mogen ontvangen als beste schoonheidssalon van Nederland ! Maar liefst 2 awards, hetgeen nog nooit eerder in de historie van de Beauty Awards voorgekomen is. Wij werken nauw samen met onze arts Drs. A. Thio. Drs Thio is een specialist op het gebied van botox en fillers. Tevens is Drs. Thio is meerdere keren als beste arts gekozen door de Consumentenbond. Doordat drs. Thio niets anders doet dan cosmetische behandelingen, kan drs. Thio gezien worden als specialist op zijn gebied. Kort maar krachtig, u bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om veiligheid, eerlijkheid en specialisme. Wij zitten ruim 21 jaar in het vak.

Is het veilig?

Wij werken uitsluitend met de Jett plasma lift Profi, omdat dit volgens ons de meest veilige machine is met uitstekende resultaten en dots van slechts 0,1 mm.

Contra-indicaties

- Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
- Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
- Epilepsie
- Zwangerschap
- Metalen implantaten in het behandelgebied
- Bij gebruik van een aantal soorten medicijnen, zoals Chemokuren. U kunt hier naar informeren, bij uw informatiegesprek of tijdens de intake

huidbehandeling
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf prijs €199,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.