Over ons

Welkom! In onze salon staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Kwaliteit en aandacht

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling. Naast de huidverbeterende behandelingen van topmerken hannah en Obagi besteden wij ook aandacht aan het onthaastende en ontstressende aspect.

Voor de IPL behandelingen hebben we altijd de nieuwste technieken en meer dan 18 jaar ervaring.  Voor Botox en Injectables werken we samen met drs. A. Thio (best geteste cosmetisch arts volgens de Consumentenbond).

Wij nemen alle tijd voor u en zullen dan ook alle aandacht besteden aan de behandeling die we geven. Als wij u met een goed gevoel naar huis kunnen laten gaan, hebben wij ons doel bereikt.

Beauty Awards

Diana Viet wint 2 Beauty Awards !!!
Schoonheidssalon Diana Viet heeft maar liefst 2 Beauty Awards in de wacht gesleept; de publieksprijs voor Beste Schoonheidssalon 2016 én de vakjuryprijs voor Beste Schoonheidsspecialiste 2016 !
 
De awards werden op een feestelijk gala uitgereikt in Studio 21 te Hilversum, door Mari van der Ven en Victoria Koblensko. Nog niet eerder in de geschiedenis van de Beauty Awards won een schoonheidsspecialist 2 prijzen tegelijk. “Ik wist niet wat me overkwam”, aldus een zeer blije Diana. “De publieksprijs is voor mij echt een waardering van onze klanten naar ons toe, en de vakjuryprijs is echt een kroon op mijn werk als schoonheidsspecialist en mijn salon, die dit jaar ook nog eens 20 jaar bestaat”.

Naast de awards heeft Diana ook nog uitzendtijd bij RTL4 gewonnen bij Life is Beautiful, een weekend weg voor het hele team, een artikel in een glossy magazine, en nog diverse andere prijzen.  Voor foto´s en lees meer...

20 jaar ervaring

In 20 jaar tijd is de schoonheidssalon uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonheidsinstituut met een uitgebreid scala aan behandelingen. Ondanks dat is de gezellige, persoonlijke sfeer behouden. De salon bestaat uit 3 behandelruimtes. Tevens hebben wij een wachtruimte en een receptieruimte.

U wordt behandeld door gediplomeerde schoonheidsspecialistes/huidcoaches. Onze kennis blijft up to date door het regelmatig volgen van bijscholingen, opleidingen en workshops. Verder hebben wij voor specialistische behandelingen professionals in onze salon, zoals een cosmetisch arts en een permanente make up specialiste.

Wij zijn lid van de ANBOS. Tevens hebben wij als enige in Nederland twee Beauty Awards in ontvangst mogen nemen. 1 voor Beste Schoonheidsspecialiste (Diana) en 1 voor Beste Schoonheidsssalon van Nederland.
Wij zijn Dermatude Expert salon, en Obagi huidverbeterende kliniek en tevens zijn al onze schoonheidsspecialistes hannah huidcoach.

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.