Permanente make up

Zowel in Hoogezand als in Amstelveen. Stukje pakkende tekst over deze behandeling, zorg ervoor dat menverder gaat lezen en een behandeling gaat aanvragen.

Wat is Permanente Make up?

Permanente Make-up is de manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt te hebben, u hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood.Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand, voor 1 tot 3 jaar of langer!

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat uiteraard gewoon door. Gemiddeld zit een permanente make up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaar en een eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer.

De behandeling duurt per onderdeel gemiddeld anderhalf uur. Eerst wordt er een uitgebreide intake gehouden en overlegd met de cliënt. Daarna wordt de wenkbrauw voorgetekend tot het gewenste resultaat is bereikt.  Daarna wordt pas gepigmenteerd.  De huid kan daardoor wat zwellen en de kleur verandert meestal ook nog. Door de behandeling ontstaat een wondje, welke ongeveer binnen een week geneest. Ga in die tijd niet in bad (douchen mag wel) of naar een sauna of zonnebank. Een deel van het aangebrachte pigment wordt soms weer afgestoten. Daardoor is soms een nabehandeling nodig voor een mooi resultaat, echter meestal is één behandelinge meestal voldoende. In onze salon wordt de permanente make up verzorgd door
Ewa Kotlinska. Onze ervaren specialiste werkt professioneel, gedetailleerd en met de allernieuwste apparatuur en alle technieken waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en het allerbeste resultaat!

Bijwerken is in principe niet nodig.
Eén behandeling is in voldoende, mocht u toch niet geheel tevreden zijn, dan kunt u contact opnemen, zodat onze permanente make up specialiste er even naar kijkt.
Mocht u een afspraak hebben gemaakt voor een nabehandeling en deze niet na (kunt) komt (en), dan vervalt deze behandeling.

Officiele PMU-verhunning van de GGD
Uiteraard hebben wij een officiële PMU-vergunning van de GGD ontvangen. ‘PMU staat voor permanente make up. En dat betekent dat een klant die daarvoor kiest er zeker van kan zijn, dat wij werken volgens alle voorschriften en hygiëne regels. Overigens, elke salon die deze behandelingen uitvoert, is wettelijk verplicht om aan deze (hoge) eisen te voldoen. Bij Schoonheidssalon Diana Viet worden de permanente make up behandelingen uitgevoerd door Ewa Kotlinska. Zowel de ruimte waar in gewerkt wordt, en de uitvoering van de werkzaamheden door Ewa werden getoetst. U kunt dus zeker zijn van de beste kwaliteit.

PMU specialiste Ewa Kotlinska

Permanente make up wordt in onze salon uitgevoerd door Ewa Kotlinska.   Ewa is een specialiste in meerdere onderdelen van ons vakgebied met inmiddels een jarenlange ervaring. Tevens geeft Ewa les in Permanente make up. Onlangs was Ewa nog te zien in Shownieuws op sbs 6.

Veel beroemdheden gingen u voor

- Ewa heeft gewerkt met vele beroemde klanten als Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, het Talententeam van The Voice of Holland
- Nailstyling voor diverse tijdschriften waaronder FAB en VOGUE magazine
- Nailstyling voor Sanne Wallis de Vries bij de film ‘Moordwijven’
- De Nixfactor' waar ze werkte met Mari van der Ven en Chantal Bles.
- Talkies Magazine meerdere fotoshoots in 2008, fotograaf: Lutske Veenstra
- Interview met mij in Chatwalk (Online Magazine) in maart 2008
- Make-up voor de promotiefilm 'Trendrapport 2008' - juni 2008
- Werken aan de examenopdracht van Debora Leeser toen zij afstudeerde aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI).

Onze PMU behandelingen

Wenkbrauwen incl. nabehandeling (indien noodzakelijk)

€395,-

Nabehandelingen binnen 2 tot 12 maanden

Nabehandelingen - touch-up, bestaande pmu opfrissen, in principe 1 sessie. Hiervoor moet nog wel voldoende (oude) permanente make-up in de huid aanwezig zijn. Prjizen zijn per behandeling. Wenkbrauwen opfrissen (vaste klanten) binnen 2 tot 12 maanden

€150,-

Nabehandelingen binnen 12 tot 18 maanden

Nabehandelingen - touch-up, bestaande pmu opfrissen, in principe 1 sessie. Hiervoor moet nog wel voldoende (oude) permanente make-up in de huid aanwezig zijn. Prjizen zijn per behandeling.Wenkbrauwen opfrissen (vaste klanten) binnen 12 tot 18 maanden

€195,-

Eyeliner langs de ogen boven

€275,-

Eyeliner langs de ogen onder

€255,-

Lippen, Full lips

€255,-

Lippen, opfrissen (vaste klanten)

€325,-

Veel gestelde vragen over PMU

Doet het pijn?

Ja, Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen de gevoeligheid tot een minimum te beperken.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen. Kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van de persoon. Dat heeft onder meer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.

Moet ik zelf de kleur uitzoeken?

Nee. Ik als specialiste heb de keuze uit meerdere kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat ik een speciale opleiding heb gevolgd en sinds 1996 zeer veel werk met kleurenleer, kan ik u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer anderhalf uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 4 tot 8 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is permanente make-up veilig?

Ja.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen!

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of de contour, het gaat om het totale gemak dat u elke dag opnieuw ervaart.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het principe lijkt het op elkaar. Bij beide wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Want, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.

Aspecten waar u rekening mee moet houden

Kleurintensiteit
Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim van tevoren of naderhand.

Hygiëne
Om hygiënische redenen mag u gedurende acht dagen na de behandeling niet in sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantieplannen.

UV-licht
Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.

De eerste dagen na de behandeling
Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband is het dan ook af te raden om de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken. - Talkies Magazine meerdere fotoshoots in 2008, fotograaf: Lutske Veenstra
- Interview met mij in Chatwalk (Online Magazine) in maart 2008
- Make-up voor de promotiefilm 'Trendrapport 2008' - juni 2008
- Werken aan de examenopdracht van Debora Leeser toen zij afstudeerde aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI).

Make up
afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €150,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.