Het team

Maak kennis met ons team van schoonheidsspecialistes/huidcoaches

Het team

U wordt behandeld door gediplomeerde schoonheidsspecialistes/huidcoaches. Onze kennis blijft up to date door het regelmatig volgen van bijscholingen, opleidingen en workshops. Verder hebben wij voor specialistische behandelingen professionals in onze salon, zoals een cosmetisch arts en een permanente make up specialiste.

Diana Viet

Ik ben al bijna 25 jaar met heel veel passie schoonheidsspecialiste met als persoonlijke missie huidverbetering. Naast mijn STIVAS vakdiploma’s ben ik hannah huidcoach, Obagi Skin Therapist, gespecialiseerd in  bindweefselmassage, Tele’way, Dermatude, IPL, en acne.

In 2016 heb ik, als kroon op mijn werk, maar liefst 2 Beauty Awards in ontvangst mogen nemen: één voor Beste Schoonheidsspecialiste en één voor Beste Schoonheidssalon van Nederland.

Ik vind het belangrijk ieder jaar bij te scholen en altijd de nieuwste technieken in mijn schoonheidssalon aan te bieden.

Het mooiste aan mijn vak vind ik het  contact met klanten en het samen werken aan een gewenst resultaat.

Laura Panman

Sinds februari 2016 ben ik aan het werk bij Diana Viet als schoonheidsspecialiste.

Mijn specialisaties zijn alle schoonheidsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen (vooral de bindweefselmassage), Dermatude, IPL, Cryo en Bodycontouring.

Mijn hobby is paard rijden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het contact met klanten en dat de klant tevreden de salon uit gaat.

Anwar Thio

Ik verzorg als cosmetisch arts de botox en injectablesbehandelingen voor Schoonheidssalon Diana Viet

Het is fijn om samen te werken met Diana; er hangt een ongedwongen sfeer in de salon, er wordt professioneel gewerkt en ik merk dat de klanten graag in deze salon komen.

n mijn vak ben ik uiterst nauwkeurig. Voorafgaand van elke behandeling wordt een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de klant gehouden waarin ik duidelijk uitleg wat kan en wat de klant kan verwachten. Verder wordt er een prijsopgave gegeven, waarna de klant zelf kan beslissen of ze de behandeling uit wil laten voeren.

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.