Tele'way

Uniek in Groningen!Heeft u zich altijd al geërgerd aan steelwratjes,  rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Bel ons voor een gratis intake. Meestal snel en (nagenoeg) pijnloos opgelost!

Wat is Tele'way?

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met de Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddelijke effect van de behandeling kunt u al met één bezoek aan onze schoonheidssalon verlost worden van die nare huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt.
Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties. De huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en kent geen bijwerkingen.

De Tele’way behandeling is succesvol bij:

- Couperose en kleine (gesprongen) adertjes (tele’s)
- Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
- Fibromen, (steel) wratten
- Vetknobbeltjes
- Diverse andere onregelmatigheden van de huid

Wat zijn Tele’s?

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met de Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Hoe ontstaan rode adertjes?

Door uiteenlopende oorzaken kunnen tele's ontstaan. Hormonale schommelingen/ stoornissen, zwak bindweefsel, roken, alcohol en door hoge bloeddruk kunnen tele's veroorzaken. Tevens kunnen rode adertjes ontstaan door schaafwonden die slecht genezen, agressieve make up en schoonheidsproducten. Met succes kunnen wij deze rode adertjes verwijderen. Meestal in één behandeling, soms is een tweede behandeling noodzakelijk.

Hoe werkt het?

In het gesprek kunt u aangeven aan de schoonheidsspecialiste wat u graag wilt laten verwijderen. De schoonheidsspecialiste zal u vervolgens uitleggen wat mogelijk is, wat de te verwachten resultaat zijn. De schoonheidsspecialiste zal ook oplossingen aanbieden in de vorm van huidverbetering door middel van onze productenlijnen Obagi of hannah. Dit kan bijvoorbeeld bij een "rokershuid" enorme resultaten opleveren. Dan zijn niet alleen de rode adertjes een probleem voor uw huid, maar een gehele reinigende gezichtsbehandeling zou u uw frisse gezonde uitstraling teruggeven. Tevens kunnen we een gratis huidmeting kunnen uitvoeren.

Vervolgens geeft de schoonheidsspecialiste u een prijsopgave en de tijd die nodig is. Wanneer er nog een vervolgbehandeling noodzakelijk is wordt dit aangegeven.  

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandeling geeft direct resultaat en duurt slechts enkele minuten, afhankelijk van het te behandelen oppervlakte. Een hoogfrequente wisselstroom stroomt door een dun naaldje die op het te behandelen gebied geplaatst wordt (niet in de huid, maar op de huid).  .

Bij het verwijderen van steelwratjes, onstaat er een korstje natijd. Deze zal na enige dagen verdwijnen en de huid zal wat roze aanzien. Na verloop van tijd herstelt de huid zich en zal er niets meer te zien zijn van het steelwratje.

Tevens kunnen wij u als u dat wenst adviseren over thuisproducten die uw huid reinigen, verzorgen en beschermen.

Veiligheid

Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

Na de behandeling

Na de behandeling kunnen er wat irritaties, zwellingen, korstjes of roodheid ontstaan. Afhankelijk van de gezondheid van uw huid zal de huid zich binnen een aantal dagen herstellen. Er bestaat een kleine kans op een litttekentje bij bepaalde behandelingen, bijvoorbeeld bij het weghalen van steelwratjes. De schoonheidsspecialiste heeft de kennis en ervaring dat ze hier u goed over kan voorlichten wat er eventueel aan littekentjes kan ontstaan. Gelukkig komt het nagenoeg niet voor. Met name het niet naleven van de instructies kunnen ervoor zorgen dat een overvloedig gepigmenteerde beschadiging zich kan voordoen. Deze zullen hoogstwaarschijnlijk binnen 3 tot 6 maanden verdwijnen.

Gebruiksaanwijzing voor thuis

- Wij adviseren om gedurende 48 uur contact met water te vermijden
- Gedurende 48 uur geen gebruik te maken van zwembaden en sauna's
- Vermijd zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 tot 8 week en na 2 dagen kunt u het beste een sunblock gebruiken van tenminste factor 30.
- Gedurende 48 uur is het gebruik van cosmetische produkten af te raden.

Onze Tele'way behandelingen

Tele'way

De prijs bij een Tele'way behandeling wordt per geval bekeken. Het hangt er per klant vanaf wat er gebeuren moet. U kunt gratis een analyse laten doen waarna wij kunnen aangeven wat een Tele'way behandeling kost.

vanaf
€35,-
huidbehandeling
afhankelijk van uitkomst analyse
vanaf prijs €35,-
Pagina delen:
Deze behandeling delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.