Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen spelen een grote rol in het uiterlijk. Vaak wordt  onderschat wat het effect is van mooi gemodelleerde wenkbrauwen.

Epileren van wenkbrauwen

Wenkbrauwen is het persoonlijk accent van uw gezicht, daarom wordt er goed gekeken welke vorm van wenkbrauw u het mooiste staat. U kunt voor de behandeling aangeven wat u het mooiste vindt. De schoonheidsspecialiste gaat dan samen met u overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Met behulp van een pincet of hars worden haartjes met haarwortel verwijderd. Zo wordt haartje voor haartje verwijderd tot het gewenste model is bereikt. Met wenkbrauwen kun je dus ook min of meer je “look” sturen.. Door relatief kleine aanpassingen kan men bijvoorbeeld zorgen dat u een frissere, jongere, of meer vriendelijke “look” krijgt.

Vervolgbehandelingen worden meestal geplant om de 4 tot 6 weken.
Ook kunnen we uw wenkbrauwen na het epileren verven.

Permanente make up

Wat ook mogelijk is voor uw wenkbrauwen is permanente make up.
Onze permanente make-up specialiste bespreekt vooraf met u tijdens een intake wat uw wensen zijn en tekent het gewenste resultaat met een wenkbrauwpotlood voordat de PMU wordt gezet, zodat u kunt zien wat het uiteindelijke resultaat wordt.

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zitten.
Zie hiervoor ons Permanente make up gedeelte.

Ga naar PMU

Wimpers en Wenkbrauwen verven

Gezichtsuitdrukking is één van de meest belangrijke uiterlijke kenmerken in ons omgang met elkaar. Dit valt als eerste op. Daarom is het belangrijk om uw wimpers en wenkbrauwen goed te onderhouden en regelmatig te laten verven met als voordeel dat u er een aantal weken geen omkijken naar heeft.

Wij verven uw wimpers en wenkbrauwen met de nieuwste of juist klassieke kleuren. Hetgeen u als klant wenst. Bij het verven van uw wimpers vragen we u naar de gevoeligheid en eventuele allergieën. Gemiddeld blijft een geverfde wimper of wenkbrauw na het verven 3 tot 6 weken mooi. Dit hangt ook af van omstandigheden als zwemmen in gloor of zonnen in de zon of onder de zonnebank.

Gemiddeld genomen duurt een behandeling 20 tot 30 minuten, afhankelijk per persoon. Na het verven kunnen uw ogen wat geprikkeld aanvoelen als reactie op de verf, maar dit is lang niet bij iedereen het geval. De verf is in ieder geval niet schadelijk voor uw ogen.

Voor de behandeling moet eventuele mascara verwijderd worden, dit kunt u zelf doen thuis of u laat het doen door onze schoonheidsspecialistes.

Wij kunnen u helpen als uw wenkbrauwen te licht van kleur zijn of u te weinig tijd heeft voor het dagelijks aanbrengen van mascara of u regelmatig zwemt of het belangrijkste “een mooie gezichtsuitdrukking zonder zorgen”.

Onze wenbrauwen en wimpers behandelingen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven losse behandeling

€13,50

Tijdens een andere behandeling

€7,90

Wenkbrauwen epileren losse behandeling

€14,50

Tijdens een andere behandeling

€10,-

Wenkbrauwen epileren en verven losse behandeling

€23,75

Tijdens een andere behandeling

€16,75

Wimpers

Wimpers verven losse behandeling

€13,50

Tijdens een andere behandeling

€9,50

Combinatie wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers verven losse behandeling

€24,-

Tijdens een andere behandeling

€15,75

Wenkbrauwen en wimpers verven en epileren losse behandeling

€29,50

Tijdens een andere behandeling

€25,-
Wenkbrauwen en wimpers
Afhankelijk van gekozen behandeling
vanaf €7,90
Pagina delen:

Uw schoonheidssalon in de provincie Groningen. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Zuidbroek, Zuidlaren, Veendam, Froombosch, Slochteren, Siddeburen en Harkstede.